Hår-påsætning extension

Great Lengths Extension giver dig mulighed for at få langt flot hår på en meget skånsom måde. Håret der anvendes er 100% ægte indisk hår og er den absolut bedste kvalitet på markedet. Det er samtidig meget fint og dermed meget velegnet til det skandinaviske hår. For alle dem der lider af tyndt eller ødelagt hår, og for dem som aldrig kan få håret til at vokse længere end til skuldrene, uden at knække, vil Great Lengths Extension være en naturlig løsning. Normallængden er 40 cm, men håret kan også bestilles i 50 og 60 cm længde.
Volumen

Ønsker du ikke længere hår men blot mere fylde, kan Great Lengths også opfylde dette ønske. Håret påsættes ind imellem dit eget, og samtidig med at det blander sig og følger strukturen i dit eget hår, gives der mere fylde. Har du lette krøller i dit eget hår, vil det påsatte hår krølle tilsvarende.Extension blot som reflekser

Great Lengths findes i 32 forskellige naturfarver og 8 crazy colours. Med de mange flotte farver kan man lave de flotteste holdbare stribeeffekter fra bund til spids, som ser fuldstændig naturlige ud.


Bedste hårkvalitet

Hair Extension fra Greath Lengths er 100% ægte indisk tempel hår af den bedste kvalitet. Selve indfarvning og forædling af håret foregår i Italien.


Hårets fine kvalitet gør, at det både vil se ud og føles som dit eget hår. Håret kan endda efterfølgende både farves og permanentes. Med Great Lengths Extension er du garanteret kvalitet HVER GANG.


Holdbarhed

Ved anvendelse af en speciel teknik ved påsætningen opnås en enorm stærk holdbarhed, og håret kan således efterfølgende både farves og permanentes. Great Lengths Extension kan sidde i håret i op til 6—9 månder, men må derefter påregnes fjernet.


Priser

Priserne kan variere med hvor fint hår man har og hvorledes, hvor langt hår man ønsker. Et priseksempel kunne være fra 4.000 kr (50cm) inkl. klip.

                                                     Kontakt os:                                                         Lokation:

                                                        Tlf.: 36497788                                                         Strandmarksvej 27 B

                                                                                                                                            2650 Hvidovre